Ostedesserten

UDSOLGT!

Maden til nytår? Oksemørbrad? Nej tak! Tag og udforsk de billige udskæringer, dem der måske er lidt seje og rigide i konsistensen, lav derefter en marinade hvor et syrnet mælkeprodukt indgår, kunne vare kærnemælk. Når det seje kød får lov at marinere i et syrnet mælkeprodukt, så vil naturlige og gode bakterier og enzymer begynde at nedbryde kødets oprindelige struktur og mørne det så det til sidst smelter på tungen efter tilberedning. Kombineres det med Sous Vide langtidstilberedning, kan man virkelig trylle med et stykke kød der normalt betragtes som sejt og hårdt og derved svært at tilberede! Så det er bare igang, op på hesten og ud i køkkenet. Man kommer ikke forrest ved at gå i andres fodspor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ostedesserten